Bol Kazanç Sağlayan Dev Kripto Sitesi: Coinpot

 Günde en az 1000 satoshi kazanabileceğiniz dev gibi bir site ve üstelik güvenilir "Coinpot". Coinpot nedir ? Nasıl Kazanılır ? Yazımızı inceleyin.


kripto para



   Faucet sistemi dediğimiz sitelerden biri olan coinpot kripto para üzerine kurulmuş bir yapıdır. İçerisinde barındırdığı siteler ile claim dediğimiz belli süre sonlarında açılan linkleri tıklayarak hesap bakiyemize kripto para kazandırız. Bu biriken tutarı da ödeme aralıklarına ulaştığımızda kripto cüzdanlara veya kullandığımız borsalara aktararak TL'e çevirebilir ve çekebiliriz.

 Coinpot İle Nasıl Kazanılır?


 Coinpot da bir nevi hesap cüzdanıdır. Birazdan vereceğimiz sitelerdeki görevleri yaparak görev sırasında kazandığımız kripto paralar bu coinpot hesabında toplanır. Tek bir e-mail adresiyle kayıt olarak bütün sitelere erişim sağlayabilirsiniz. Öncelikle coinpot hesabı açıyoruz. Ardından yazı sonunda vereceğimiz linkerde yer alan sitelere aynı e-mail adresiyle kayıt oluyoruz. Kayıt olduktan sonra görevleri yaparak kazanmaya başlıyoruz.


 Coinpot Ne Kadar Kazandırır?


 Oluşumu çözdüğünüz takdirde günde minimum 1000 satoshi kazanma şansına sahip oluyor. Bu tutarı arttırmak da yine sizin elinizde coinpotun içerisinde yer alan günlük ve aylık görevler mevcut. Bu görevleri yaptığınız taktirde yıldız kazanıyorsunuz. Her yıldızda site içinde geçerli coinpot token elde ediyorsunuz. Bunu da yine site içinde biriktirmeyi hedeflediğiniz kripto paralara anında ve ücretsiz çevirebiliyorsunuz. Ayrıca aylık sıralamaya girdiğiniz taktirde ekstradan coinpot token kazanma şansınız var.

Coinpot'ta Neler Var ?

   Anasayfada bizi "dashboard" karşılıyor. Burada sitenin hizmet verdiği kripto paralarla ilgili bakiyenizi görebilirsiniz. Alt tarafta "news" sekmesi mevcut. News ile sitenin duyurularını görebilirsiniz. Hemen ardından "ticket" sekmesi geliyor Burada saatlik çekiliş mevcut.1 biletin karşılığı 1 coinpot token."multiply" ile kazancınızı katlayabilirsiniz. Belirtilen sayılar arasında tahmin sayısının aşağı veya yukarı olacağını bilirseniz ortaya koyduğunuz parayı kazanabilirsiniz. Riskli bir kazanç olması dolayısıyla çok tavsiye etmiyorum ama sırada belirteceğim sekme için çok önemli. "Challenges" ile günlük ve aylık görevleri yerine getirirseniz daha fazla coinpot token kazanabilirsiniz.


Hangi Sitelere Üye Olmak Gerekiyor?


 Aşağıda sıralayacağımız linklerde mevcut olan sitelere coinpot sitesinde açtığınız hesapta kullandığınız email ile kayıt olup kazanmaya başlayabilirsiniz. Blog Yazarı olarak şuan kazancım aylık 45 TL'e tekabül ediyor.


Buradan Linklere ulaşabilirsiniz.

Detaylı Videomuz



Yazıyla ilgili konu başlıkları:
coinpot, coinpot nedir?, coinpot ile kripto para kazan, moonbitcoin, moonlitecoin, bitfun, moondash, moondoge, bitcoin, kripto para,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar